Workshops

Wij leren jou hoe je ook thuis je huid optimaal verzorgt.

Tijdens deze interactieve sessies in besloten kring leren wij je hoe je er thuis alles aan kunt doen om de huid zo glad en strak mogelijk te krijgen en te houden. Wij vinden het erg leuk om met andere vakspecialisten onze kennis te delen en onze krachten tijdens een masterclass te bundelen. Alles zodat jij er het beste uit kunt halen en een zo effectief mogelijke thuisbehandeling kunt creëren en de kennis hiervoor hebt.

Onze events kunnen variëren van Guasha, Cupping of Bindweefselmassage. Deze zullen gegeven worden in de salon of op een externe locatie. Ook zijn we druk bezig met de ontwikkeling van webinars, so stay tuned!

 

Body masterclass DIY Cupping

Anti-cellulite edition, girls only

Tijdens deze interactieve sessie in besloten kring leer je hoe je er thuis alles aan kunt doen om de cellulite – gevoelige huid zo glad en strak mogelijk te krijgen en te houden. Samen met yoga goeroe Andreas Trussat laten wij je zien, voelen en ervaren welke oefeningen en behandelingen het bindweefsel optimaliseren. We maken hierbij gebruik van cupping om verklevingen in het bindweefsel los te maken, de bloedcirculatie te bevorderen en het lymfesysteem te stimuleren. Andreas leert je de ultieme (yoga) poses om benen en buik te tonen. Voor een strakkere, gladdere en gezondere huid.

#selfcaresaturday

Bindweefselmassagebar x Andreas Trussat Yoga

Save the date: 29 februari 2020, 9:30 – 11.30 uur
Deelname: €89,- incl. goodiebag

Meld je snel aan! VOL = VOL

“Een glow die mijn uitstraling zachter maakt. Ik zie het als de gulden middenweg tussen een dure pot crème en de stap naar injectables.”
Karlijn Visser, Holistik

Menu sluiten