E-workshop Bindweefsel

Een online workshop cosmetic cupping en shaping board, voor het mooiste resultaat thuis.

Wil jij

  • Snel een mooi zomerlichaam?
  • Altijd gladde benen?
  • Vermindering van cellulitis
  • Glanzende, gezonde huid

Geef jezelf de beste thuisbehandeling met onze e-workshop cosmetic cupping en het shapingboard. Met korte how-to video’s, gemakkelijke tips en technieken ben jij zó summer ready.

We vertellen je precies hoe jij de cups en het shaping board zelf gebruikt voor een glanzende, gezonde en strakke huid. Kom maar op met de zomer!

“Een glow die mijn uitstraling zachter maakt. Ik zie het als de gulden middenweg tussen een dure pot crème en de stap naar injectables.”
Karlijn Visser, Holistik

Workshop starter kit

Alles om direct aan de slag te kunnen

In deze workshop ga je onder andere leren:
– Welke cups je op welk lichaamsdeel kunt gebruiken
– De technieken die je toe kunt passen
– Hoe je er voor zorgt dat de cup niet loslaat
– Opbouw en hoe rood de huid mag worden
– Hoe je armen, benen, billen, buik en rug moet cuppen en shapen.

Inhoud

  • PDF met 24 pagina’s instructie en afbeeldingen
  • 9 eenvoudige en effectieve video’s
  • Vier cups in verschillende formaten
  • 100 ml E body cupping olie

€96.95 €87.00

De e-workshop combineren met andere producten of een shaping board? Klik hier voor meer opties.

Ervaringen

Op 12-06-2022 door Anoniem

Ik ben altijd al benieuw geweest hoe je nou er voor moet zorgen dat een cup blijft zitten en welke kan ik dan op moet. Het was echt een hele openbaring om het nu eindelijk eens van een professional te zien hoe het nou precies werkt. Het is dus ook echt gemakkelijk na te doen voor een DIY. Kortom een blij klant met resultaat

Op 04-06-2022 door Isabel

Ik heb door mijn werk veel last van vocht ophopingen en houdt dus veel vocht rond mijn benen vast. Was dus echt opzoek naar wat begeleiding om thuis mijzelf te kunnen behandelen. Ik doe het nu 2 keer per week en weet nu ook door het ebook hoe het precies komt dat ik vocht heb en hoe het lichaam werkt. Leuk en leerzaam

Op 23-05-2022 door Felice

Voor mij is de E-workshop wereld helemaal nieuw dus ik vond het best even spannend. Maar alles is echt tot de puntjes uitgelegd en goed te zien op beeld. Ik wist eigenlijk helemaal niet dat het zo gemakkelijk kon zijn om dit thuis te doen. Het was wel even gevoelig maar dat staat ook allemaal uitgelegd hoe je het wel en niet moet behandelen. Mijn huid is namelijk best wel gevoelig. Dat kon je goed zien in een van de video’s hoe rood het nou precies mocht worden. Top, dankjewel bindweefselbar!!!

Op 21-05-2022 door Bernice

Ge-wel-dig wat leuk dat alle lives nu eindelijk eens zijn samen gevoegd met echt leerzame informatie over het lichaam. Ik was al fan van de cups maar ik heb nu een veel beter idee hoe het werkt en hoe ik het thuis moet gebruiken, uitkomst!

Op 06-05-2022 door Joke

Wat een heerlijke olie, ik wist nooit de je gebruik moest maken van olie met de cups en het shaping board. Het gaat nu een stuk gemakkelijker. Het was wel even wennen maar met hulp video’s kwam ik er gemakkelijk door heen en weet ik eindelijk hoe het werkt. Cup away!

Workshop starter kit

Alles om direct aan de slag te kunnen

€96.95 €87.00

Menu sluiten