Workshops

Wij leren jou hoe je ook thuis je huid optimaal verzorgt.

Tijdens deze interactieve sessies in besloten kring leren wij je hoe je er thuis alles aan kunt doen om de huid zo glad en strak mogelijk te krijgen en te houden. Wij vinden het erg leuk om met andere vakspecialisten onze kennis te delen en onze krachten tijdens een masterclass te bundelen. Alles zodat jij er het beste uit kunt halen en een zo effectief mogelijke thuisbehandeling kunt creëren en de kennis hiervoor hebt.

Onze events kunnen variëren van Guasha, Cupping of Bindweefselmassage. Deze zullen gegeven worden in de salon of op een externe locatie. Ook zijn we druk bezig met de ontwikkeling van webinars, so stay tuned!

 

Guasha Glow Masterclass

Haal het maximale uit je Guasha Glow tool:
detox | glow | smooth | relax

Heb jij onze prachtige Guasha Glow massagetools in rozenkwarts en bergkristal al gespot? Niet alleen heel instagrammable ;), ook echte miracle workers! Ze geven je huid ook de ultieme glow!

Onze founder Charley is al sinds haar studie acupunctuur, ver voor de hype ;), guasha expert en verwerkte deze kennis natuurlijk in haar signature Bindweefselbar facials. Guasha kan je ook heel makkelijk thuis toepassen. HOE? Dat legt Charley uit tijdens de Guasha Glow Masterclass! Het grote voordeel is dat zij jou on the spot laat voelen hoeveel druk je kunt uitoefenen en waar precies de acupressuurpunten en meridianen liggen in jouw gezicht.

Tips & tricks die je niet leert van een online tutorial. Het gaat om voelen en precies zien hoeveel druk je moet zetten, waar de must know meridianen en acupressuurpunten zitten en welke flow voor jou het beste werkt.

De nadruk ligt tijdens de Masterclass op de praktijk, maar Charley vertelt je ook wat over de historie van Guasha en de basics van je huid. Daarna is het tijd voor actie en ga je samen met Charley en andere deelnemers stap voor stap een guasha gezichtsmassage oefenen. Zodat je precies leert hoe, waarom, hoe lang en met hoeveel druk je het thuis het beste kunt doen.

Save the date: 14 maart 2020, 9:30 – 11.30 uur
Deelname: €89,- incl. goodiebag

Note: voor het DIY gedeelte van de Masterclass starten we met een face cleansing. Dus vind je het belangrijk om erna weer make-up te dragen, vergeet je make-up bag niet. 

Meld je snel aan! VOL = VOL

    “Een glow die mijn uitstraling zachter maakt. Ik zie het als de gulden middenweg tussen een dure pot crème en de stap naar injectables.”
    Karlijn Visser, Holistik

    Menu sluiten