Win de gouden shaping board!

Doe mee en maak kans op de special edition gouden shaping board van de Bindweefsel Bar!

Unieke shaping board t.w.v. €44,99

De Shaping Board wordt gebruikt om de lastigste delen van het figuur te tonen. Het shaped en verfijnt de contouren, vermindert cellulite, voert vloeistoffen en vetten af die zich in het lichaam hebben opgehoopt en het stimuleert de bloedcirculatie.

Laat je naam en e-mailadres achter en jij maakt kans om te winnen! De uitslag maken we op 18 juni bekend.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.

  Ervaringen

  Dé manier om mijn huid jong en stralend te houden

  Het zorgt voor een liftend effect, meer volume onder de huid en je ziet meteen verschil! Dit is dé manier om mijn huid jong en stralend te houden zonder injectables of andere operatieve behandelingen. Een manier die bij mij past...

  Enfait, Bindweefselmassage

  Veel voller en er gladder uitziet

  Het volume van mijn huid aan die kant veel voller is en er gladder uitziet dan aan de linkerkant. Of ik Gua Sha aanraad? Ja, ik merk dat mijn huid de glow heeft gekregen die beloofd wordt en dat deze techniek ideaal is om aan de eerste lijntjes in je gezicht te werken, zoals de lachplooi of de frons op je voorhoofd

  Annette Raket, Guasha

  Alsof mijn gezicht een work-out heeft gehad

  Voor de verandering geloof ik het meteen als mensen zeggen dat ik er goed uitzie. Ik zie het zelf in de spiegel en ik voel het ook, alsof mijn gezicht een work-out heeft gehad. Een fit gezicht; kan ik ook eindelijk de hashtag #fitgirl eens gebruiken.

  Ilonka Leenheer, De Volkskrant
  Menu sluiten