Home products

De Bindweefsel Bar
Cupping therapy kit
body & face

Cupping therapy kit bestaat:

-Vier cups (in vier verschillende formaten) 

-100 ml massage / anti-cellulite olie

-(100% organic olie.)

Deze set kost €39,95*.   

Exclusief verzendkosten €6,95.

Bestelling kan via onderstaand formulier

*zo lang de voorraad strekt

How to

Cups? Jazeker! Misschien heb je ze al eens ervaren tijdens een body bindweefselmassage in onze salon. Zo niet, no worries, het is super simpel. De massage cups zijn ontwikkeld om door middel van een vacuüm op de huid en een eenvoudige massage verklevingen in het bindweefsel los te maken, de bloedcirculatie te bevorderen en de werking van het lymfesysteem te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat bij regelmatig gebruik je huid gladder wordt en er gezonder uitziet.

How to
De massage cups gebruik je altijd met een lekkere olie, je laat de cups namelijk glijden over de huid terwijl er een vacuüm is getrokken.    
 
BODY:
1. breng een huidolie aan
2. zet de cup met de ‘open’ kant op je huid terwijl je de bolle kant indrukt.
3. de bolle kant loslaten zodat de cup zich vastzuigt op de huid. Je ziet nu ook dat de huid ‘in’ de cup wat omhoogkomt. Dit is precies de bedoeling! 
4. terwijl je dit vacuüm behoudt, beweeg je de cups met korte, snelle bewegingen over de huid. Doe dit een paar keer horizontaal en een paar keer verticaal (bijvoorbeeld op je bovenbeen: van je knie naar je lies en van je buitenkant dijbeen naar binnenkant dijbeen). Blijf ongeveer 5 minuten per zone (bovenbeen, billen, buik) masseren, je mag het hier best warm van krijgen en als je het goed doet, wordt je huid ook lekker rood. 

FACE:
Selecteer de kleinste cup. Tot en met stap 3 is de massage van je gelaat hetzelfde als bij je benen. Let bij de gezichtsmassage goed op dat de huid kwetsbaarder is, houd hier rekening mee:
Laat de cup langzaam glijden over je gezicht. Als het pijnlijk is, dan kan je het vacuüm opheffen door met je pink tussen je huid en de cup te gaan. Probeer daarna een iets minder sterk vacuüm door de bolle kant iets minder diep in te duwen voordat je cup plaatst op je gezicht. Je voorhoofd, wangen en kaaklijn zijn meest geschikt om te masseren met de cups. Ideaal voor een strakkere kaaklijn. 
 
Voer bovenstaande ritueel voorzichtig 3 keer per week, gedurende 6 weken uit. Daarna kan je als onderhoud 1 keer per week blijven ‘cuppen’ (waarschuwing: het is nogal verslavend ;)!).  

PRODUCT:

De Bindweefsel Bar Cupping therapy kit bestaat uit vier cups (in twee verschillende formaten) en 100 ml massage / anti-cellulite olie (100% organic druivenpitolie). De cups zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen en kan je het beste na ieder gebruik reinigen met warm water en een milde zeep.

 

Deze set kost €39,95*. Exclusief verzendkosten €6,95.

Bestelling kan via onderstaand formulier

*zo lang de voorraad strekt

De bindweefselmassage bar adviseert deze producten niet te gebruiken bij :​

Hartklachten, Hemofilie, Tijdens de borstvoeding , Kwaadaardige tumoren , Defecte huid, Chronische eczeem, Spierspasme, Neurologische aandoeningen, Niet over spataders, Overmatige histamine reactie van de huid gepaard met jeuk, Hoge bloeddruk, Zwangerschap

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle