Over de Bindweefsel Bar

De Bindweefsel Bar is dé plek in Amsterdam voor kwalitatief hoogwaardige bindweefselmassages.

Een betrouwbaar adres

De Bindweefsel Bar is opgericht door Charley Huf om een betrouwbaar adres te bieden waar de bindweefselmassage kwalitatief uitmuntend is en waar deze technische, specialistische massage op zichzelf wordt aangeboden door ervaren therapeuten. De signature bindweefselbehandeling kan gezien worden als supplement naast het reguliere bezoek aan de schoonheidsspecialist, maar kan desgewenst uitgebreid worden met elementen van een klassieke facial, zoals dieptereiniging, masker en dergelijke. Tijdens de facials worden de kwaliteitsproducten van emerginC gebruikt.

Charley Huf

Met een achtergrond als schoonheidsspecialist, acupuncturist, guasha- en bindweefsel-expert combineert Charley al deze disciplines in de beroemde signature treatment van de Bindweefsel Bar. Deze signature behandeling kenmerkt zich door een doordachte flow, waarbij nauwgezet de juiste meridianen worden gevolgd. Door de spieren, meridianen en de bloedsomloop te stimuleren worden toxines beter afgevoerd, verklevingen losgemaakt en wordt het lichaamseigen productieproces van collageen en elastine sterk bevorderd. Meer collageen en elastine betekent meer stevigheid en soepelheid en minder verslapping en rimpels.

De bindweefselmassage

Cellulite, huidverslapping, onregelmatige huidtextuur. Fysieke kenmerken die niet alleen door voeding en beweging uit te bannen zijn. Bindweefselmassage verbetert de doorbloeding zodat vetcellen worden afgebroken en afvalstoffen beter afgevoerd. De huidstructuur is gladder en strakker na een kuur van circa vijf behandelingen. Perfect na de zwangerschap of ter ondersteuning van een personal fit plan. Ook wordt deze behandeling geadviseerd als voorbereiding op liposuctie of liposculptuur.

Resultaten van de bindweefselmassage

De termijn waarop de lift (gezicht) en verstrakking (lichaam) voor het eerst waarneembaar is varieert per persoon, dit kan al direct na de eerste behandeling zijn! Voor het beste, langdurige resultaat wordt een kuur van vijf behandelingen in een periode van vijf weken geadviseerd. Voor de liefhebbers van botox en injectables is een bindweefselmassage de ultieme voorbereiding om langer effect te zien van de esthetische ingreep.

De locatie

De Bindweefsel Bar is gevestigd in CHARLEY Beauty & Health Center, een multidisciplinair centrum voor schoonheid en gezondheid in de Jacob van Lennepstraat. Naast bindweefselmassage worden hier ook andere massages en (cosmetische) acupunctuur, orthomoleculair advies aangeboden door verschillende specialisten. CHARLEY’s is laagdrempelig, eigentijds en voldoet aan de wensen van de meest veeleisende clientèle.

Jacob van Lennepstraat 72H
1053 HM Amsterdam

Ervaringen

Klaar voor de ervaring van een bindweefselmassage?

Menu sluiten