Facials

Waarom werken wij met EmerginC​

EmerginC is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen; en dus een farmaceutische werking heeft.

Onze behandeling laat na één behandeling resultaat zien zónder de huid te beschadigen. Daarbij belasten onze producten ook de wereld om ons heen niet. emerginC gebruikt geen enkel ingrediënt dat schadelijk kan zijn voor de mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

Voor alle EmerginC producten die je koopt, plant emerginC een boom. Natuurlijke ingrediënten. Geen kleurstoffen , Geen parfums, Niet op dieren getest, Geen parabenen,  Geen SLS, Geen SLES , Geen PEGs

Hyper Vitality

60 Minuten | 89,95,-

REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE  + MASKER+

DAG / NACHTVERZORGING

Vitamine C Boost

60 minuten | € 89,95

 

REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE + MASKER+

DAG / NACHTVERZORGING

Quanis Derma Filler

60 minuten | € 89,95

REINIGING+ BINDWEEFSELMASSAGE FACE +QUANIS DERMA FILLERS+ HAND MASSAGE + 

DAG / NACHTVERZORGING

De behandeling is geschikt voor een droge huid, herstelt het vocht balans- en tekenen van veroudering, snel en doeltreffend is deze behandeling voor een stralende, gezonde huid en de collageen aanmaak te bevorderen

Deze behandeling herstelt beschadigingen door vrije radicalen, de vitamine C werkt als antioxidant, helpt bij de aanmaak van collageen voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, verbetert huidtoon en huidstructuur, kalmeert de huid, bestrijdt schade door de zon en pigmentatie problemen.

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, beleef je een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle