Behandelingen

Alle behandelingen van de Bindweefsel Bar in één overzicht.

“Een glow die mijn uitstraling zachter maakt. Ik zie het als de gulden middenweg tussen een dure pot crème en de stap naar injectables.”
Karlijn Visser, Holistik

Face

Bij De Bindweefsel Bar hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het bereiken van optimale resultaten. Ervaar onze effectieve bindweefselmassage, waarbij we met specialistische massagetechnieken de huidelasticiteit verbeteren, de doorbloeding stimuleren en het bindweefsel versterken. Ontvang bij je eerste afspraak een gratis intake en behandelplan voor passend advies en snelste resultaten. Profiteer bij je 5e behandeling van een gratis verzorgende extra van 30 minuten, inclusief masker, pigment reducerend of vitamine C-masker, compleet met hand- en scalp massage. Ontdek zelf de voordelen van onze bindweefselmassage en geniet van een gezonde, stralende huid.

Face behandeling

REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE + DAG / NACHT VERZORGING

Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen . Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

“Na de derde keer zag ik echt resultaat aan de structuur van mijn huid. Mijn poriën zijn kleiner geworden rond het gebied van mijn neus en de wangen. Ook zag ik dat mijn kaaklijn mooier gesculpt was.”
Sarah Hildering

Decolleté

Pure bliss voor de gevoelige huid van het decolleté. Allereerst ontvang je een huidanalyse: zodat wij weten welke technieken en producten het beste  resultaat geven . Na de reiniging beginnen we met de massage, guasha of cupping en onze specialiteit: bindweefselmassage. Mildheid is key in deze zone, hier is de huid van nature al dunner en door frequente blootstelling aan UV-straling vaak onrustig. De combinatie van guasha, cupping en bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding zodat het resultaat van het rijke, kalmerende masker van emerginC nog opvallender is. Tenslotte wordt je decolleté verzorgd met een speciaal serum en dag- of nachtverzorging. Eén behandeling en je ‘deco’ ziet er járen jonger uit. Na een kuur van vijf behandelingen blijven ook de morning sleep lines langere tijd weg. Uiteraard helpen we je om je deco ook thuis zo goed mogelijk te verzorgen.

Tummy Tuck

De Tummy Tuck Lift-behandeling is ontworpen om vrouwen met een verslapte buik, striae en een ‘babybuikje’ een zelfverzekerder en comfortabeler gevoel te geven. De behandeling bestaat uit zes sessies in zes weken, inclusief belly-pakking. Cupping cups, het Shaping Board en bindweefselmassage worden toegepast, samen met AHA-peeling en thermal mud-pakkingen voor huidverbetering en lymfestimulatie. Thuisgebruik van cupping cups of het shaping board wordt aangeraden voor optimaal resultaat.

Tummy Tuck Lift-behandeling

Effectieve en de oplossing voor een verslapte buik, striae en een ‘babybuikje’. Met cupping cups, het Shaping Board en manuele bindweefselmassage.

Tummy Tuck Lift + Slimming body mask

Bindweefselmassage , lymfedrainage voor verslapte buik en striae met 100% effectieve AHA-peeling en thermal mud-pakkingen.

De After Care C-section

Deze behandeling bevordert het herstel na een keizersnede. Het richt zich op het verminderen van ongemakken zoals pijn, een opgeblazen gevoel, gevoelloosheid, huidintrekking en vochtophoping. De behandeling bestaat uit manuele therapie, lymfedrainage en gentle cupping met herstellende olie. Het doel is om het litteken te verzachten en toekomstige klachten te verminderen. Na de behandeling wordt aangeraden om de melkproductie weg te gooien, aangezien er mogelijk toxines vrijkomen tijdens de bindweefselmassage.

Aftercare Csection behandeling

Bevordert het herstel na een keizersnede. Door manuele therapie, lymfedrainage en gentle cupping met herstellende olie. Het doel is om het litteken te verzachten en toekomstige klachten te verminderen. Na de behandeling wordt geadviseerd om de melkproductie weg te gooien vanwege mogelijke toxines.

Body

Onze doelgerichte bindweefselmassage van de Bindweefselbar amsterdam is dé oplossing voor cellulite, huidverslapping, putje en een onregelmatige huidtextuur. Na een kuur van ongeveer vijf behandelingen verbetert de doorbloeding, worden vetcellen afgebroken en afvalstoffen effectiever afgevoerd. Dit resulteert in een gladdere en strakkere huidstructuur. Perfect na de zwangerschap, als ondersteuning van een personal fit plan of ter voorbereiding op liposuctie of liposculptuur. Onze ervaren specialisten richten zich bij je gratis intake op jouw behoeften, bieden waarde en relevantie, en delen succesverhalen en bewezen resultaten. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze bindweefselmassage jou kan helpen bij het bereiken van een stralend lichaam.

“Het geeft een heel mooi resultaat en het doet helemaal geen pijn.”
Anneloes Tas

Booster

Buccal booster: Extra aandacht voor de oogzone, lippen of kaak/hals met een unieke mix van Guasha, Sculpting Face Lifting Therapy en bindweefselmassage, specifiek gericht op de gekozen zone. Ideaal voor stressvolle dagen waarop gezichtsveranderingen zichtbaar worden, zoals een fronsrimpel, neus-lipplooi of wallen. Deze veranderingen kunnen tijdelijk, lokaal zijn of de eerste tekenen van veroudering. Bindweefselbar’s oprichter, Charley Huf, heeft daarom de Bindweefsel Boosters ontwikkeld. Voor effectief, dieper zichtbaar resultaat.

Booster behandelingen

ALLEEN TE BOEKEN I.C.M. ANDERE BEHANDELING

Versterk het resultaat van je behandeling met onze Boosters voor gerichte huidverbetering. Verminder en verzacht rimpeltjes rond de lippen, wallen en een verslapte kaaklijn.

“Quite impressed by the outcome. I look less puffy and more awake. My dark circles are lighterand my skin is glowing.”
Stephanie Broek

Extreme Buccal lifting

De Bindweefsel Bar introduceert de revolutionaire Extreme Buccal Face Lift, een niet-invasieve facelift zonder botox, fillers of scalpel. Deze behandeling richt zich zowel op de buitenste huidlaag als op het onderliggende spier- en botweefsel. Het resultaat is een verjongend effect op het gehele gezicht, voor een stevigere huid, een gezonde gloed en verbeterde bloedcirculatie en lymfedrainage. Onze Sculptural Face Lifting Therapy voorziet alle behoefte van verjonging in de huid. Ontdek nu hoe deze behandeling jou kan helpen en neem contact met ons op voor een persoonlijk consult. Vertrouw op onze bewezen resultaten en ervaar het zelf!

Extreme Buccal Lifting Facial

Uitgebreide reiniging, Extreme Buccal massage, Face Lifting therapy met hand- of scalp massage, een serum, oogverzorging en dag/nachtverzorging.

Filler / vocht drainage

Reiniging, Lymdedrainage, Guasha, cupping therapy, bindweefselmassage een serum, oogverzorging en dag/nachtverzorging.

“Ik zie een hele stralende gloed en het voelt natuurlijk ook gelift. Wonderlijk.”
Enith Oostlander, De Telegraaf

Waarom Facials met Emerginc

Ontdek de kracht van onze Facials met EmerginC bij De Bindweefsel Bar. Wij werken met een van de weinige biologische merken op de markt met het certificaat cosmeceutisch, wat betekent dat onze behandelingen een farmaceutische werking hebben. Na slechts één sessie zie je al zichtbare resultaten aan de huid. Onze producten zijn volledig veilig voor zowel mens als natuur, zonder schadelijke ingrediënten zoals parabenen, kunstmatige kleur- en geurstoffen. Bovendien zijn ze nooit op dieren getest en verpakt in gerecycled karton met gifvrije inkt en bevat geen parabenen,  Geen SLS, Geen SLES , Geen PEGs. In combinatie met onze bindweefselmassage bieden wij een unieke ervaring voor degenen die op zoek zijn naar echte, tastbare resultaten. Ervaar de kracht van onze Facials met EmerginC en geef jouw huid de verzorging die het verdient.

Al onze facials zijn inclusief een uitgebreide reiniging, bindweefselmassage met hand- of scalp massage, een serum, oogverzorging en dag/nachtverzorging.

Active Hydrating Skin

REINIGING + MASSAGE + MASKER + DAG / NACHTVERZORGING

Onze facial behandeling omvat reiniging, massage, masker en dag/nachtverzorging. Geschikt voor een droge huid, herstelt het vochtbalans en vermindert tekenen van veroudering. Met het krachtige antioxidant Alpha liponzuur, dat 400x sterker werkt dan vitamine C, bestrijden we vrije radicalen, stimuleren we collageenaanmaak en wordt de huid actief gehydrateerd. Resultaat: een stralende, gezonde huid.

Brightening Glow

REINIGING + MASSAGE + MASKER + DAG / NACHTVERZORGING

Een combinatie van bindweefselmassage en diep exfoliërende behandelingen, perfect voor futloze, doffe huid met pigmentatie. Creëer activiteit met glycolzuur en met het magnesiummasker stimuleren we collageen, herstellen we de huidtextuur en helderheid van futloze,  gepigmenteerde huid. Go for glow!

Guasha Glow

REINIGING + MASSAGE + MASKER + DAG / NACHTVERZORGING

Ervaar onze Guasha Glow Facial bij De Bindweefsel Bar, Ontdek de kracht van guasha Amethist of rozenkwarts. De unieke vorm heeft de sculpting zijde waardoor wij de schraaptechniek kunnen gebruiken  die de huidconditie verbetert en een energieboost geeft. Volgens de meridianen leervan het gezicht. geniet van een verwennend masker en een ontspannende handmassage. Stralend en ontspannen, Neem contact met ons op voor deze ultieme ervaring.

Reduce Pigment Skin

REINIGING + MASSAGE + PEELING + MASKER + OOGVERZORGING + DAG / NACHTVERZORGING

Tackle pigmentproblemen met onze 100% natuurlijke facial. Deze behandeling gebruikt fruitzuurpeeling en peptiden om dode huidcellen/ pigment te verwijderen en de huidskleur te verbeteren. Verrijkt met astaxanthine, en kombucha voor hydratatie, en Spot Lightening Gel plus alfahydroxyzuren om pigmentatie zichtbaar effectief te verminderen. Geniet van een huid met minder vlekken zonder down-time of schadelijke peelings die de huid kwetsbaar maken. Ontdek nu de langdurige resultaten en het effect van deze zichtbaar pigment verminderende facial.

Pure Vitamin C Skin

REINIGING – BINDWEEFSELMASSAGE – HAND/SCALPMASSAGE – MASKER – DAG/NACHTVERZORGING

Ervaar de beste oppepper en huidtransformatie met de kracht van vitamine C, een bewezen antioxidant die niet alleen UV-schade en huidveroudering bestrijdt, maar ook roodheid, pigmentvlekken, acne en rosacea aanpakt. Ontdek ons kenmerkende EmerginC-masker, rijk aan retinol, vitamine C en groene thee, dat effectief onzuiverheden vermindert. Voor een stralende, gezonde huid, maak vandaag nog een afspraak!

Facial lift en Firm

REINIGING – BINDWEEFSELMASSAGE – HAND/SCALPMASSAGE – MASKER – DAG/NACHTVERZORGING

Herontdek de jeugdige gloed van je huid met onze gespecialiseerde bindweefselmassage en Lift & Firm Facial. Deze behandelingen combineren het vocht bindende effect van Aquaxyl en de celvernieuwende kracht van Retinol om de gezondheid en uitstraling van je huid te verbeteren. Onze bindweefselmassage stimuleert de bloedcirculatie, vermindert fijne lijntjes en verbetert de huidtextuur. Laat je huid transformeren en revitaliseren.

“Voor de verandering geloof ik het meteen als mensen zeggen dat ik er goed uitzie. Ik zie het zelf in de spiegel en ik voel het ook, alsof mijn gezicht een work-out heeft gehad.”
Ilonka Leenheer, De Volkskrant

Menu sluiten