Behandelingen

Alle behandelingen van de Bindweefsel Bar in één overzicht.

Kies een type behandeling:

“Een glow die mijn uitstraling zachter maakt. Ik zie het als de gulden middenweg tussen een dure pot crème en de stap naar injectables.”
Karlijn Visser, Holistik

Face

De signature bindweefselbehandeling duurt 30 min en start, na de intake, met een reiniging. Vervolgens gaat de specialist het hele gelaat behandelen volgens de speciaal ontwikkelde flow, waarbij rekening gehouden wordt met de persoonlijke huidconditie en wensen. Na afloop wordt de huid verzorgd met een dag- of nachtverzorging en kan je meteen weer stralend aan het werk of door naar een afspraak.

De Bindweefsel Bar adviseert een kuur van vijf behandelingen te boeken voor het ultieme resultaat. De vijfde behandeling wordt uitgebreid met een klassieke facial en bestaat dan uit reiniging, bindweefselmassage, masker en dag / nachtverzorging.

Face behandeling

REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE + DAG / NACHT VERZORGING

Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen . Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

“Na de derde keer zag ik echt resultaat aan de structuur van mijn huid. Mijn poriën zijn kleiner geworden rond het gebied van mijn neus en de wangen. Ook zag ik dat mijn kaaklijn mooier gesculpt was.”
Sarah Hildering

Decolleté

Pure bliss voor de gevoelige huid van het decolleté. Allereerst een grondige huidanalyse: hoe is ze eraan toe en welke technieken en producten geven het beste resultaat. Na de reiniging beginnen we met de massage, guasha of cupping en onze specialiteit: bindweefselmassage. Mildheid is key in deze zone, hier is de huid van nature al dunner en door frequente blootstelling aan UV-straling vaak onrustig. De combinatie van guasha, cupping en bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding zodat het resultaat van het rijke, kalmerende masker van emerginC nog opvallender is. Tenslotte wordt je decolleté verzorgd met een speciaal serum en dag- of nachtverzorging. Eén behandeling en je ‘deco’ ziet er járen jonger uit. Na een kuur van vijf behandelingen blijven ook de morning sleep lines langere tijd weg. Uiteraard helpen we je om je deco ook thuis zo goed mogelijk te verzorgen.

Body

Cellulite, huidverslapping, onregelmatige huidtextuur. Fysieke kenmerken die niet alleen door voeding en beweging uit te bannen zijn. Bindweefselmassage verbetert de doorbloeding zodat vetcellen worden afgebroken en afvalstoffen beter afgevoerd. De huidstructuur is gladder en strakker na een kuur van circa vijf behandelingen.

Perfect na de zwangerschap of ter ondersteuning van een personal fit plan. Ook wordt deze behandeling geadviseerd als voorbereiding op liposuctie of liposculptuur.

“Het geeft een heel mooi resultaat en het doet helemaal geen pijn.”
Anneloes Tas

Boosters

Extra aandacht voor de oogzone, lippen of kaak/hals waarbij een unieke combinatie van Guasha, Sculpting Face Lifting Therapy en bindweefselmassage wordt toegepast, speciaal gericht op de geselecteerde zone.

Speciaal voor de dagen waarop je teveel stress of disbalans in het dagelijks leven ervaart, wat onmiddellijk zichtbaar wordt in het gezicht. Een acute fronsrimpel, diepere neus-lipplooi, donkere wallen. Tijdelijk, lokaal of ‘gewoon’ een eerste teken van veroudering. Daarom ontwikkelde Bindweefselbar founder Charley Huf de Bindweefsel Boosters.

Booster behandelingen

ALLEEN TE BOEKEN I.C.M. ANDERE BEHANDELING

Door één van de drie beschikbare Boosters toe te voegen aan een behandeling kunnen wij extra aandacht geven aan de huidzone in kwestie. Een effectieve quick fix van 15 minuten waarmee rimpeltjes rondom de lippen, wallen of slappere kaaklijn verzachten, vervagen en verstrakken.

“Quite impressed by the outcome. I look less puffy and more awake. My dark circles are lighterand my skin is glowing.”
Stephanie Broek

Sculpting

De eerste botox-, filler- en scalpel-vrije facelift nu bij De Bindweefsel Bar. Manipulatie van de huid van buitenaf én van binnenuit.

Werkt niet alleen op huid- maar ook op musculair niveau en heeft daardoor meer effect dan een reguliere bindweefselmassage (verstevigt en geeft gezonde gloed). Sculptural Face Lifting Therapy heeft een verjongend effect op het héle gezicht: huid, spier en botstructuur. Bovendien wordt de bloedcirculatie en lymfedrainage verbeterd, de celregeneratie bevorderd en de voeding van het huidweefsel van binnenuit neemt toe.

Sculptural Face Lifting

REINIGING + MASSAGE + MASKER + DAG / NACHT VERZORGING

De complete Sculptural Face Lifting facial duurt 60 min en kost €108,-. Voor optimaal resultaat wordt een kuur van 5 behandelingen verspreid over twee maanden aangeraden.

“Ik zie een hele stralende gloed en het voelt natuurlijk ook gelift. Wonderlijk.”
Enith Oostlander, De Telegraaf

Facials

Bij De Bindweefsel Bar werken we met EmerginC. Dat is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen; en dus een farmaceutische werking heeft.​

Onze behandeling laat na één behandeling resultaat zien zónder de huid te beschadigen. Daarbij belasten onze producten ook de wereld om ons heen niet. emerginC gebruikt geen enkel ingrediënt dat schadelijk kan zijn voor de mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.​

Voor alle EmerginC producten die je koopt, plant emerginC een boom. Natuurlijke ingrediënten. Geen kleurstoffen , Geen parfums, Niet op dieren getest, Geen parabenen,  Geen SLS, Geen SLES , Geen PEGs.

Hyper Vitality

REINIGING + MASSAGE + MASKER + DAG / NACHTVERZORGING

De behandeling is geschikt voor een droge huid, herstelt het vocht balans- en tekenen van veroudering, snel en doeltreffend is deze behandeling voor een stralende, gezonde huid en de collageen aanmaak te bevorderen

Vitamine C Boost

REINIGING + MASSAGE + MASKER + DAG / NACHTVERZORGING

Deze behandeling herstelt beschadigingen door vrije radicalen, de vitamine C werkt als antioxidant, helpt bij de aanmaak van collageen voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, verbetert huidtoon en huidstructuur, kalmeert de huid, bestrijdt schade door de zon en pigmentatie problemen.

Guasha Glow

REINIGING + MASSAGE + MASKER + DAG / NACHTVERZORGING

Tijdens de Guasha Glow Facial van De Bindweefsel Bar wordt een variant van de schraaptechniek toegepast om de huidconditie te verbeteren met als bonus een ware energieboost. Tijdens de guasha massage worden individuele acupressuur punten behandeld om de huid te activeren. Daarna behandelt de specialist het hele gelaat door middel van de schraaptechniek, waarbij ze uitlegt wat ze doet en extra aandacht geeft aan de technieken die je thuis kunt nabootsen.

Na de massage wordt de huid, die nu ultieme doorbloeding heeft, verwend met een masker van EmerginC, hierbij wederom goed rekening houdend met de huidconditie en de huidbehoefte. Tijdens het masker draagt een handmassage bij aan het ultieme gevoel van ontspanning. Je ziet er zo stralend uit dat je prima nog afspraken na de Guasha Glow Facial kunt plannen.

Anti-Pigment Brightening

REINIGING + MASSAGE + PEELING + MASKER + OOGVERZORGING + DAG / NACHTVERZORGING

Geef je huid een merkbare boost met deze 100% natuurlijke, verhelderende gezichtsbehandeling. De gezichtsbehandeling omvat een natuurlijke fruitzuurpeeling, exfolieert snel dode huidcellen en verbetert de huidskleur en textuur. Actieve, natuurlijke en hypermoderne peptiden, organische stamcellen van druiven en krachtige antioxidanten en plantenextracten, waaronder asthaxanthine, waterlelie, kombucha komen samen in deze uiterst effectieve facial. De unieke combinatie van deze ingrediënten helpen bij het verbeteren van de huidskleur en textuur, verheldering en vechten tegen het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels. Het laat de huid perfect stralend, gevoed en gehydrateerd achter.

Quick Glow

REINIGING – BINDWEEFSELMASSAGE – HAND/SCALPMASSAGE – MASKER – DAG/NACHTVERZORGING

Toont jouw huid dof, ongelijkmatig en kan het wel een boost aan glow gebruiken?

Tijdens de Quick Glow facial brengen we de huid terug in haar kracht en gebruiken we producten die haar hydrateren, verstevigen en verzachten. Na de behandeling zie je direct resultaat en toont jouw huid weer fris, energiek en doorbloed.

Skin Renewal Peeling

REINIGING – BINDWEEFSELMASSAGE – HAND/SCALPMASSAGE – MASKER – DAG/NACHTVERZORGING

Dit is dé facial voor de gedevitaliseerde, hypergepigmenteerde en break-out gevoelige huid maar mag ook voor alle andere huidtypes worden gebruikt, ook tijdens zwangerschap. Een intensieve peeling met actieve enzymen en hydroxyzuren om de teint snel te helpen vernieuwen. Deze professionele behandeling verwijdert snel dode huidcellen, herstelt de huidstructuur en helpt acne, grove poriën en puistjes onder controle te houden.

Na de behandeling ziet jouw huid er weer als herboren uit.

De Winter Special

REINIGING – BINDWEEFSELMASSAGE – HAND/SCALPMASSAGE – MASKER – DAG/NACHTVERZORGING

De Winterfacial is een combi van bindweefselmassage en de extreem rijke, actieve producten van EmerginC.
Deze behandeling stimuleert zowel het lymfesysteem als de doorbloeding: afvalstoffen worden beter en sneller afgevoerd en er komt meer zuurstofrijk bloed bij de huidcellen. Het ultra-hydraterende Earth Masker bestaat uit een bioactief mineralen complex. De volgende stap is voeding en hydratatie van buitenaf met het multi-vitamine & retinol serum en de hydra-repair topical infusion capsules. Een perfecte combi van lipiden, vocht inbrengende en vochtvasthoudende ingrediënten Afsluitend wordt een passende dag- of nachtverzorging aangebracht. Het resultaat is een optimaal gehydrateerde, gezonde en geplumpte huid met een frisse, stralende gloed.

“Voor de verandering geloof ik het meteen als mensen zeggen dat ik er goed uitzie. Ik zie het zelf in de spiegel en ik voel het ook, alsof mijn gezicht een work-out heeft gehad.”
Ilonka Leenheer, De Volkskrant

Anti-Acne

De Anti-acne kuur wordt sinds dit najaar aangeboden en aangezien wij ANBOS aangesloten zijn wordt (een deel) de behandeling vergoed door je zorgverzekeraar (mits het valt binnen je aanvullend pakket).

De Anti-acne kuur is speciaal ontwikkeld om een duurzaam herstel en verbetering in te zetten van de acne gevoelige huid. Het bestaat uit vijf behandelingen van 60 minuten en is opgebouwd uit twee fases: DETOX en REPAIR.

De eerste 2-3 behandelingen van de kuur (afhankelijk van de huidconditie) zijn DETOX behandelingen: gericht op het zuiveren van de huid.  Het is een vrij klassieke gezichtsbehandeling, met extra aandacht voor de dieptereiniging en het uitzuiveren van de huid. Uiteraard is een masker inbegrepen en wordt de behandeling afgesloten met huidverzorging op maat.  Alle producten die tijdens beide behandelingen worden gebruikt zijn van het merk EmerginC en kenmerken zich door het hoge percentage werkzame ingrediënten en de natuurlijke basis.

De laatste REPAIR behandelingen van de kuur zijn gericht op het herstellen van de huid, met als ‘secret to succes’ ons andere specialisme: bindweefselmassage. Deze stap is vernieuwend in de behandeling van de acne-huid, en hebben wij toegevoegd om bij te dragen aan het in balans brengen van de talgklieren in de bindweefsellaag van de huid. Onze specialist bepaalt de intensiteit van de bindweefselmassage op basis van de huidconditie.

Anti-Acne Kuur

REINIGING + MASSAGE + MASKER + DAG / NACHT VERZORGING

Naast de vijf behandelingen van de Anti-acne kuur is het skincare advies van onze specialist, voor de juiste verzorging thuis, een belangrijk element. Veel mensen die last hebben van acne en onzuiverheden gebruiken agressieve producten , die vaak juist een tegengesteld effect bereiken, namelijk uitdroging van de huid en talgklieren die  dit willen compenseren door juist meer talg aan te maken. Een vicieuze cirkel die het beste te doorbreken is met behulp van een intensieve, professionele begeleiding.

Informeer zelf bij jouw zorgverzekering of je in aanmerking komt voor deze vergoeding.

Menu sluiten