Maak kennis met Charley Huf

Charley Huf (36) is acupuncturist, oprichter van de Bindweefselbar en heeft een internationale bindweefselmassage opleiding ontwikkeld voor schoonheidsspecialisten.

Ze heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met voorde reguliere geneeskunde ‘onverklaarbare’ – ‘vage klachten’of niet verder tot een oplossing komen.

Klachten die vaak worden afgedaan als een natuurlijk gevolg van het drukke bestaan, stress, het moederschap of de overgang. Weet dat je daar geen genoegen mee hoeft te nemen. Ook als je een druk leven leidt, kun je een fijn en gezond leven hebben. Je lichaam is gemaakt om te genezen en in harmonie te zijn.

Charley helpt je om je balans terug te vinden én te behouden. Ze zorgt ervoor dat je lichaam mee je meewerkt in plaats van tegen. In haar praktijk past ze acupunctuur, klankschalen therapie en Bach bloesems toe. Eeuwenoude technieken waarmee ze sinds 2013 al meer dan 4000 mensen succesvol heeft geholpen. Ze wil je helpen ontdekken hoe je lichaam met jou communiceert en wat het nodig heeft om te herstellen. Er is een pad naar herstel en balans, en het begint hier!

CHARLEY Beauty & Health Center

De CHARLEY Beauty & Health Center is een multidisciplinair centrum voor schoonheid en gezondheid in de Jacob van Lennepstraat. Naast bindweefselmassage bij de Bindweefselbar worden hier ook andere massages en (cosmetische) acupunctuur, orthomoleculair advies aangeboden door verschillende specialisten. CHARLEY’s is laagdrempelig, eigentijds en voldoet aan de wensen van de meest veeleisende clientèle.

Jacob van Lennepstraat 72H
1053 HM Amsterdam

Wil jij ook zo’n bindweefselmassage ervaren?

Menu sluiten